آیا فقط لایحه تجدید نظر خواهی من به ایشان ابلاغ میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۷ #50530969

با سلام و درود
در آخرین روز فرصت قانونی تجدید نظر خواهی، من تجدید نظرخواهی کردم و متهم پرونده در فرصت قانونی تجدید نظرخواهی نکرده.آیا فقط لایحه تجدید نظر خواهی من به ایشان ابلاغ میشود و یا این که ممکن است از ایشان نیز با توجه به اتمام فرصت قانونی، لایحه قبول کنند یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اگر طرف مقابل دعوا معاذیر موجه برای عدم ثبت لایحه در مهت قانونی داشته باشد از ایشان پذیرفته میشود.

سلام وقت بخیر
امکان تجدیدنظرخواهی در مهلت برای شما وجود دارد

با سلام
درصورت اتمام مهلت تجدیدنظر امکان اعتراض صرفا تحت شرایطی ممکن است.
لیکن میتوانند در پاسخ به دفاعیات شما لایحه ارسال نمایند.

باسلام هر یک از طرفین اگر در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی نکرده باشد تجدید نظر رد می گردد

با درود ممکن است از ایشان نیز قبول کنند با شرایطی

برای ایشان در خصوص تبادل لوایح ابلاغ خواهد شد

امکان تبادل لوایح وجود دارد .