آیا اجازه داره بخاطر اقساط عقب افتاده وسایل منو بفروشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #50524231

سلام من پارسال بصورت توافقی از همسرم جدا شدم و توافق به اینصورت بود که مبلغیو اول دادم و الباقی مبلغ طی شده را طی اقساط ماهانه پرداخت کنم، و ایشون توی دادگاه به من گفت که اگر بعد از چند سال ازدواج مجدد کرد دیگه از من بقیه اقساطو نگیره، ایشون به سال نکشیده ازدواج مجدد کرده و میگه اون قولو به من توی دادگاه نداده چطور باید این حرفو ثابت کنم و بعد اینکه، تمام وسایل منزل که برای من بود و بخاطر دخترم که ۱۵ سالشه و سنش قانونیه و خودش تصمیم گرفت پیش ایشون باشه امانت گذاشته بودمو بی خبر از من فروخته و قصد عزیمت به شهر دیگه ایو داره الان به من میگه کدوم وسایل خیالات ورت داشته، ۳ برج از اقساطی که من ماهانه پرداخت میکردم عقب افتاده که مبلغش جزعیه، ایا اجازه داره بخاطر اقساط عقب افتاده وسایل منو بفروشه؟ ایا میتونه بدون اجازه من دخترمو برای زندگی به شهر دیگه ای ببره و توی خونه ی مردی که اصلا من شناختی ندارم،و اینکه من چندتا از لوازمو فاکتورای خریدش که به اسم من هستو دارم چیکار باید بکنم و برای شکایت کجا باید برم، سپاس از وقت گرانبهایی که ور اختیار هموطنان میزارید،درود

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص تعهد ایشان مبنی بر عدم اخذ اقساط در صورت ازدواج باید ادله کافی داشته و اثبات نمایید
در خصوص اموال خود می توانید نسبت به طرح دعوای استرداد اموال اقدام کنید
در خصوص فرزند نیز اولا ایشان با توجه به اینکه ۱۵ ساله می باشند راسا می توانند انتخاب نمایند که با چه کسی زندگی کنند مگر انکه در این خصوص الزام شده باشند

بسمه تعالی : فرض سوال مطروحه :ایشان بعلت تعویق اقساط حق فروش اموال شما رو ندارند مگر با مجوز مراجع قضایی . لذا با عنوان (فروش مال غیر و تحصیل مال نامشروع ) قابل رسیدگی در دادسرا عمومی میباشد.
۲) انتقال دختر حضرتعالی به شهر دیگربستگی به اجازه شما ندارد زیرا با توجه به رسیدن به بلوغ و سن قانونی انتخاب با خود دختر شماست . مگر در دادگاه بتوانید ثابت کنید که این انتقال موجب ضرر و زیان فراوان به فرزند در آینده خواهد بود و آینده ایشان در معرض خطر قرارخواهد گرفت /.
۳) در مورد اقساط هم عرض کنم قابل تهاتر و وصول از طریق اموال شما نیست و منجز از یکدیگرند . مگر با انجام رویه قضایی و حکم قطعی دادگاه.
۴) برای اثبات تعلق اموال به حضرتعالی بهترین راه ابتدا تامین دلیل از طریق تقدیم دادخواست میباشد

به نام خدا
هر توافقی که با هر علتی توسط طرفین در دادگاه و جهت اعلام به دادگاه و صدور گواهی عدم امکان سازش انجام پذیرفته و صورتجلسه آن در دادگاه و پرونده یاد شده موجود است قابل پذیرش است و هر گونه گفتار و قرار شفاهی و حتی کتبی خارج از چهار چوب توافق انجام گرفته در دادگاه قابل پذیرش نمیباشد .
لذا اگر مبنای شکوائیه شما توافقی است که بر اساس آن گواهی عدم امکان سازش و رای دادگاه مستقر شده است نمیتوانید از آن سر باز بزنید و باید به آن التزام داشته باشید و آن را بپذیرید .