ایا دیه مقرره باید به روز پرداخت بشه؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۳۴ #50513534

با عرض و سلام و روز بخیر پدر بنده در اواخر سال ۹۵ موظف به پرداخت ۴۰۰ میلیون دیه مقرره شدن که ایشون تقاضای اعسار دادن و اعسارشون پذیرفته شد و به صورت اقساط دارن پرداخت میکنن ( مبلغی حدود ۵ میلیون ) از سال ۹۶ در طی پرداخت ماهیانه اقساط از افراد دادگاه دفتردار و بعضا قاضی گفتن که دیه شما احتیاج به پرداخت به روز نیست (دیه به روز نیست) که افزایش پیدا کنه ولی دیروز بر حسب اینکه قاضی عوض شده به ما گفتن باید دیه به روز محاسبه بشه و پرداخت بشه با توجه به اینکه ۵ ۶ تا قسط بیشتر نمونده مگه دیه مقرره به روز هست؟ دادگاه این مبلغ ۴۰۰ میلیون رو در اون سال صادر کرده ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نرخ دیه به روز می باشد.

با احترام دیه به نرخ روز پرداخت می شود

بله نرخ دیه به روز میباشد

به نرخ روز پرداخت میشه

هر قسط دیه بر اساس نرخ همان روز پرداخت محاسبه خواهد شد.

درود
به نرخ سال پرداخت محاسبه میشود.

باسلام هر مقدار که از دیه باقی مانده باشد بایستی به نرخ روز پرداخت گردد.