آیا این تنظیم سند معتبر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #50501427

پدری طی یک سند محضری همه اموال منقول و غیر منقول خود را بعد از خودش به همسر و بعد از همسر به فرزند خوانده خودش انتقال داده است.
این سند در دفترخانه تنظیم شده
و اینکه با وجود این سند خواهر و برادر های مادر و پدر می تونن ادعایی داشته باشن؟ و از فرزند خوانده ارثی بخواهند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ایشان با داشتن اهلیت این اقدام کردند مگر ثابت کنید مورث فاقد اهلیت بوده است

سلام خیر وراث نمیتوانند ادعایی داشته باشند صلح اموال در دوران حیات معتبر است.

باسلام
جناب قربانی بزرگوار پاسخ جامع و کاملی ارایه دادند
موفق باشید

با سلام
هر شخصی در زمان حیات خود میتواند اموال خود را صلح ویا بصورت قطعی به اشخاص ثالث منجمله فرزندخوانده منتقل نماید وبا انتقال اموال مالکیت فرزند خوانده نسبت به ان مستقر خواهد شد لذا ادعای ارث در اینخصوص قابل پذیرش نیست