در صورتیکه پرونده مختومه شود دیگر کیفرخواست صادر نخواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۲۸ #50479

با سلام و احترام ... پرونده ی اینجانب (متهم/مشتکی عنه) با موضوع «ضرب و جرح عمدی» (ادله ی شاکی: پزشکی قانونی و اختلاف) در دادسرای قم بدین جا رسید که از اینجانب ضامن (گویا، کفیل) خواستند و چند روز پس از بازپرسی از اینجانب (نزد دادیار)، در سایت چنین آمد که قرار نهایی صادر و وقت نظارتی بتاریخ حدود یک ماه بعد گذاشته شد و پس از دو روز، آن وقت نظارت باطل و پرونده مختومه شد و دیگر پرونده هیچ موضوع فعالی نداشت. این قرار نهایی چیست!؟ و مختومه شدن پرونده در این جا به چه معناست!؟ آن کفالت یا ضمانت برای چه بود!؟ آیا کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه کیفری ارجاع شده است!؟ با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده شما مختومه شده است و دیگر شکایتی علیه شما مطرح نخواهد بود یعنی پرونده به پایان رسیده است. لذا در صورتیکه کفیل گذاشته باشید میتوانید آن را مسترد نمائید. لذا دیگر کیفرخواست صادر نشده است و پرونده به دادگاه ارسال نشده است.