آیا میتونم ازشون به جرم هتک حرمت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۷ #50478144

سلام. چند نفر توی خیابان دورم کردن و شروع کردن به تهدید کردن و بی حرمتی و مسخره کردن، آیا میتونم ازشون به جرم هتک حرمت شکایت کنم؟ و نتیجه ای خواهد داشت؟ و برای اثباتش به چه مدارکی نیاز هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت افترا و تهدید با داشتن دلایل کافی ممکن است

با سلام قانون گذار ایران فقط هتک حرز را در ماده ۲۷۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ تعریف کرده اما تعریفی از هتک حرمت ارائه نکرده البته مصادیق هتک حرمت شامل توهین،افترا و قذف می شود و شما بر این مبنا ها می توانید طرح دعویی نمایید،مبنای طرح شکواییه شما توهین و تهدید موضوع ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن:

«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

با سلام
در صورت داشتنی دلایلی همچون شاهد نسبت به تنظیم شکایت توهین اقدام نمایید .