حکم قانونی این نوع رابطه چیه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۷ #50462822

سلام وقت بخیر
اگر پسری با دختری معاشقه کنند و ندانسته دخول صورت گیرد و بعدها متوجه شویم که دختر نامزد یا شوهر دارد در صورتی که امتناع کرده از گفتنش و پسر بی اطلاع بوده حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
در صورت اثبات زنا
فرد متاهل بنا به شرایطی سنگسار یا اعدام و فرد مجرد محکوم به شلاق خواهند شد . در صورت عدم اثبات زنا، مجازات رابطه ی نامشروع مادون زنا برای هردو شلاق خواهد بود .

مجازات بستگی به هر دو شخص دارد که مجرد یا متاهل باشند رابطه اثبات شده باشد این رابطه بااکراه یا با رضایت صورت گرفته باشد درکل شلاق کمترین مجازات آن است

عمل زن زنا محصنه محسوب می گردد و حکمش اعدام می باشد و مرد ک ظاهرا مجرد است حکمش شلاق است

با سلام در صورت محرز شدن فرد متاهل اعدام و فرد نا اگاه ۱۰۰ ضربه شلاق

به عنوان جرم زنا هر یک به صد ضربه شلاق محکوم خواهند شد و در صورت متاهل بودن دختر اعدام به عنوان مجازات تعیین خواهد شد

درود
زن متاهل که شرایط احصان را داشته اعدام پسر صد ضربه شلاق.

نامزد با شوهر فرق دارد ازنظرقانونی اگر شوهرداشته باشه زنامحسوب میشود