برای دیه چه زمانی اقدام بشود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۸ #50435000

با سلام
بنده تقریبا دوماه پیش یعنی ۹۹/۱۱/۳۰ دچار سانحه در کار در ماموریت ارسالی از طرف شرکت شدم که باعث شکستگی استخوان مچ و ارنجم شد.هزینه های بیمارستان خود شرکت متقبل شد و در جریانم که جهت شکایت از محلی که بعنوان ماموریت رفته بودیم تشکیل پرونده داده اند چون چند روز قبل عید کارشناس بیمه جهت بررسی با من تماس گرفت ولی از بقیه روند اطلاعی ندارم.الان من بخوام برای دیه اقدام کنم باید از شرکت خودمون شکایت کنم؟من بهشون اطلاع دادم گفتن مشکلی نیست چون بیمه هستن و منو در جریان پرونده شکایت خودشون قرار میدن تا منم همون روندو ادامه بدم اما هنوز چیزی نگفتند...و اینکه باتوجه به اینکه هنوز دست من در پلاتینه تا کی زمان دارم برای اقدام.مرسی

مشاوره حقوقی دیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به طرفیت کارفرما اقامه دعوی نمایید.

تا یک سال میتوانید از کارفرما شکایت کنید

سلام به طرفیت کارفرمای خود طرح دعوی نمایید

درود بر شما
دوست عزیز: با شکایت علیه کارفرما پرونده از طریق دادسرا از جهت دیه پیگیری می شود.

درود بر شما
با شکایت علیه کارفرما پرونده از طریق دادسرا از جهت دیه پیگیری می شود.

با سلام
اگر بخواهید شکایتی نمایید باید علیه کارفرما شکایت نمایید

سلام میتوانید علیه کارفرما شکایت کنید و دیه دریافت کنید