آیا این کار من طبق بند ب ماده ۱۵ جرایم رایانه ای، جرم است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۶ #50421593

سلام خسته نباشید . در تلگرام، من یک دوست داشتم که با دختری در ارتباط بود و دوستم و آن دختر با هم قهر بودند و دوستم به من گفت که من آن دختر را راضی کنم تا با هم آشتی کنند و من هم این کار را برای دوستم انجام دادم و از طریق تلگرام و چت شخصی یا به اصطلاح پی وی، رفتم و با آن دختر صحبت کردم و آن دختر هم به من گفت که رفتار دوستم چجوری هست و برای من توضیح داد و درست یادم نیست که قبول کرد که با دوستم آشتی کند یا نه و من هم بعد از این موضوع دیگه هیچوقت به آن دختر پیام ندادم و همه ی موضوع همین بود که گفتم.
چیزی که من را نگران کرده است این است که اگر آن دختر قصد خودکشی داشته باشد و خدایی ناکرده آن دختر خودش را بکشد، این که من رفتم با آن دختر صحبت کردم و اطلاع نداشتم که آن دختر قصد خودکشی دارد یا نه و اطلاع هم ندارم که آن دختر با دوستم آشتی کرد یا اینکه همچنان با دوستم قهر بودند؛ آیا طبق بند ب ماده ۱۵ جرایم رایانه ای، تحریک یا ترغیب یا دعوت یا فریب برای خودکشی یا تهدید به خودکشی یا شیوه ارتکاب به خودکشی در این موضوع وجود دارد یا صورت گرفته است؟ و من طبق بند ب ماده ۱۵ جرایم رایانه ای،جرمی مرتکب شده ام؟
ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جرمی صورت نگرفته است

جرمی واقع نگردیده است

باسلام
خیر جرمی اتفاق نیفتاده ایت

سلام
حسب توضیحات جرمی اتفاق نیفتاده است .

موضوع وصف کیفری ندارد .

موضوع فاقد وصف کیفری است.

با سلام . با توجه به توضیحات شما جرمی مرتکب نشده اید .