انتشار فیلم خصوصی با رضایت طرف، جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #50419340

سلام
آیا انتشار فیلم خصوصی دیگران در گروه تلگرام اگر طرف راضی باشد جرم است ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
در صورت رضایت طرف جرم نیست جراکه ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای چنین بیان داشته است :« هرکس به وسیله سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»
لهذا در صورت رضایت جرم نمی باشد.
موفق باشید