برای کم شدن جرم و دیه اش اسم منم گفته باشه من باید چیکار کنم به نظرتون؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۱۴ #50395360

سلام و عرض ادب من چند وقت پیش با دوستام از جایی رد میشدیم ک یکی از دوستام با فردی درگیر شد و دماغ یارو شکست ولی موقع دعوا ما در محل حضور نداشتیم الان ک کار به شورای حل اختلاف کشیده از زبون خودش میاد میگه که اسم منم نوشتن تو اون دعوا

مشاوره حقوقی دیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ادعای ایشان بدون علت ودلیل قابلیت اثبات ندارد.

صرف ادعا ثابت کننده جرم نیست، ادله ایشان بررسی می شود

سلام چنانچه در شورا رفتید آنچه بوده از خود دفاع نمایید و نگران نباشید موفق باشید

با سلام
اقرار ایشان بدون استناد به دلیل نافذ نیست.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هر ادعایی مستلزم اثبات است باید ثابت شود .

درود
ادعای ایشان با انکار شما و بدون دلیل اثباتی پذیرفته نمیگردد .

باسلام
صرف ادعای ایشان دلیلی بر متهم بودن شما نمیباشد.