تهمت دزدی به من زده شده، چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۷ #50387636

سند ماشین بنام زدم الباقی پول رو خریدار نمیده و بهم تهمت دزدی زده

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

با سلام و احترام
با مستندات خود اقدام به دادن دادخواست کنید
و جهت تهمت نیز میتوانید شکایت کنید

شما باداشتن مستندات علیه ایشان شکایتی تقدیم کنید مطالبه مابقی ثمن رابکنید

در صورتی که مدارکی در دست دارید که می تواند ثابت کند شما مستحق الباقی وجه مورد معامله هستید میتوانید جهت مطالبه آن مبلغ اقدان نمایید.
در مورد تهمت و افترا هم اگر میتوانید آن را اثبات کنید می توانید اقدام به ثبت شکایت علیه ایشان نمایید.

سلام ارائه پاسخ درست نیازمند اخذ توضیح است
در هر حال امکان اقامه دعوا مطالبه وجه از بابت تتمه ثمن معامله بانضمام خسارت تاخیر در تادیه را دارید

با سلام
۱.اگر مبایعه نامه با مدرکی دارید میتوانید دادخواست مطالبه ثمن معامله را مطرح کنید
۲.اگر مدرکی دارید میتوانید به اتهام افترا (در خصوص تهمت دزدی)از ایشان شکایت کنید
موفق باشید

سلام

مراجعه به دادسرا یا دفاتر خدمات قضایی و شکایت افترا مطرح کنید و برای مطالبه باقی پول می بایست قرارداد رو دید تا اظهار تظر کرد که فسخ کنید یا مطالبه وجه