آیا این مصداق تدلیس در ازدواج محسوب میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۷ #50379492

با عرض سلام.
احتراما بنده چهارده سال پیش با همسرم ازدواج کردم و الان طلاق و مهریه میخواد. ما بعد از دو سال از ازدواجمان متوجه شدیم مشکل نارسایی کلیه دارند و بعد از آزمایشات گفتند که مادرزادی یک کلیه ایشان از کار افتاده هست. سالها هزینه های هنگفت درمانی را تقبل کردم و دیگه توان مالی ندارم. همچنین قبل از عقد گفتند یک ترم از دانشگاهم مونده تمام بشه. اما بعدا متوجه شدم بیش از نیمی از کل واحدها حدود هشتاد واحد مونده و حدود پنج سال هزینه پیام نورشان را هم تقبل کرم چون دختر دو ساله داشتیم و نخواستم خانواده از هم بپاشه. الان آایا من میتوانم خسارات وارده در دو مورد فوق الذکر را درخواست کنم و بعد تن به طلاق بدهم.
با سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.اصولا و طبق عرف حاکم بیماری ایشان از مصادیق تدلیس در ازدواج نمیباشد
۲.ولی حتی اگر بیماری همسر شما از مصادیق تدلیس در ازدواج بود چون حق فسخ فوری است .بعد از سالها در این خصوص حق فسخ نداشتید

با سلام
حق فسخ یک حق فوری است و بعد از اطلاع از امر بایستی اقدام گردد

سلام.مطابق مواردی ک در قانون اومده این موارد جز فسخ نیست .حق فسخ نیز فوری است و شماحق فسخ ندارید.

با سلام. اصولا موارد مذکور تدلیس محسوب نمی‌شود. حتی اگر از موارد تدلیس و ایجاد حق فسخ برای شما بدانیم، اعمال این حق فوری می باشد و نه بعد از ۱۴سال!!!

خیر حق فسخ به دلیل تدلیس فوری است

سلام حق فسخ به دلیل تدلیس فوری است اما عنوان کیفری تدلیس در ازدواج هم دارد

سلام
خیر شما با عدم اعلام حق فسخ به صورت ضمنی موضوع را پذیرفته اید و با تجه به فوری بودن آن از این حق استفاده ننمودید !