درخواست اجرت المثل و مهریه کرده در حالی که حقوق برادرم را می گیرد، آیا ما می توانیم در دادگاه از این مطالب به نفع خود استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۷ #50356879

برادرم فوت کرده و پدرم در قید حیات درخواست احرت المثل و مهریه کرده در حالی که حقوق برادرم داره می گیره خانه ای که می شینه برای برادرم و اجاره ای نمی ده و برادرم علاوه بر این خونه منزلی داره که اجاره داده که پول پیش و کرایه ها را این خانم داره می گیره

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق برادرتان به صورت قانونی به همسر ایشان تخصیص یافته و به عنوان عائله فرد متوفی حق دریافت حقوق ایشان را دارند
اما در خصوص سایر حقوق مالی درخواستی از قبیل مهریه و اجرت المثل که به صورت دین بر عهده متوفی بوده ابتدا می بایست مراحل انحصار وراثت و تحریر و مهرموم ترکه انجام شود سپس دیون برادرتان از محل ماترک پرداخت گردد