چطور میشه از این شرکت شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۹ #50347700

باسلام
بنده از شرکت ------------------------------- که سهام آنرا سال ۸۴ به صورت پذیره نویسی از طریق بانک ---------خریداری نمودم که قرار شد ۳ سال بعد وارد بورس شود و سود را هم هر سال بپردازد تاکنون که خرداد ۹۸ هستیم نه تنها وارد بورس نشده بلکه سود سهام را هم تا سال ۸۸ پرداخت نموده خواستم بدونم چطور میشه از این شرکت شکایت کرد هرچی زنگ می زنیم و مراجعه می کنیم می گویند شرکت سود دهی ندارد تکلیف ما چیست بعد از ۱۴ سال بلاتکیفیم.

مشاوره حقوقی بورس
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه انحلال شرکت را بخواهید.

با سلام
نوع شرکت برای تقسیم سود مهم است با توجه به توضیحات شما شرکت مزبور باید سهامی عام باشد شما با مشاهده صورتهای مالی حسابرسی شده میتوانید بفهمید که شرکت سود ده بوده یا در دوره مزبور اقدام به تقسیم سود نموده است یا خیر ؟ شما حق حضور در مجامع شرکت را دارید و در جلسات مجمع عمومی عادی که برای تصویب صورتهای مالی سال مالی گذشته تشکیل میشود موارد مزبور بصورت کامل باید تشریح گردد.لیکن اگر مدارکی دال بر صوری بودن دفاتر شرکت و صورتهای مالی شرکت دارید میتوانید از طریق مرجع قضایی پیگیری و تقاضای حسابرسی و تعیین سود قابل تقسیم را نمایید .لیکن در شرایط کنونی خیلی از شرکتها زیان ده هستند و در صورت واقعی بودن زیان ده بودن شرکت کاری نمیشود کرد .ضمن آنکه شرکتهایی وارد بورش میشوند که شرایط و ضوابط بورس را دارا باشند مثل سود ده بودن در سه دوره مالی قبل از تقاضای عضویت در بورس ، حداقل سرمایه ،عدم داشتن زیان انباشته در ترازنامه ، نسبتهایی ویژه نسبت حقوق صاحبان سهام به دارایی شرکت و ....... و بصرف اعلام موسسین پذیرش در بورس امکان پذیر نیست و این بورس است که تصمیم نهایی را با توجه به سوددهی سه دوره اخیر، رعایت چک لیستهای مربوطه و سایرشرایط خاصی که بعضا در بالا اشاره شد میگیرد نه شرکت متقاضی !!!

با سلام
شرکتی که سود دهی نداشته باشد یعنی ورشکسته است و شما میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید.