کسی دیگری جای آن امضاء کرده تکلیف من چیه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۳ #50345769

باسلام بنده یه منزل را خریدم که هم قولنامه وهم سند قطعی به نام است یک شخصی به درب منزل مراجعه کرده و ادعا میکنم که ملک وقتی زمین بوده مال ایشان بود و خارج بود و ملک را نفروخته طبق مدرک موجود که اختیار من است ایشان زمین را فروخته و بعد از آن ملک سه بار بصورت قطعی فروخته شد ومن نفر چهارم می باشم من پیش دفترخانه که ایشان سند زده مراجعه کردم ریس دفترخانه گفت مدارکه ملکی شما هیچ مشکلی نداره سوال بنده این است درصورتی که ادعا ایشان صحیح باشد وسند که ایشان در دفترخانه ۶۳ اهواز داده ایشان امضاء نکرده و کسی دیگری جای آن امضاء کرده تکلیف من چیه هست ؟ درضمن بنده که دفترخانه مراجعه کردم سند وبنجق های صادره توسط ریس دفترخانه بررسی شد که ایشان اعلام کردن ازنظر قانون هیچ مشکلی ندارن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام باید بتوانید آن را اثبات کنید

با سلام، در صورت اثبات جعلی بودن ، کلیه معاملات از ابتدا باطل تلقی شده و شما می توانید به ید ماقبل خود ( فروشنده) رجوع و تمام غرامات وارده شده را بخواهید.

چون انتقال با سند رسمی بوده ادعای انکار امضا در اسناد راه ندارد و اثبات جعل هم بسیار مشکل خواهد بود اما اگر برفرض هم ادعای ایشان اثبات شود باید به فروشنده رجوع کنید.

با درود چنان‌چه مال مستحق الغییر درآید ثمن و غرامات را می‌توانید از فروشنده خویش دریافت نمایید

با ابطال انتقال اول تبعا مابقی انتقالات نیز ابطال شده و می توانید ثمن و خسارات خود را مطالبه نمایید

باسلام در صورت اثبات معامله های باطل محسوب می‌شود ولی شما جهت مستحق للغیر در آمدن مبیع میتوانید طرح دعوا نماید

سلام‌
در صورت اثبات متاسفانه معامله اول باطل و به تبع آن دیگر معاملات وجاهت قانونی نخواهد داشت .