بعد از یکسال دوندگی برچه مبنایی باید اقدام کنم که به خواسته قانونی خود برسم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۲ #50342221

بعلت متارکه والدینم و ازدواج مجدد پدرم، سالیان زیادی از ایشان بیخبر بودم .
پس از فوت پدرم (درسال۱۳۹۲) که در نزد همسر بعدی و برادران و خواهران ابویم صورت گرفت، تمام دارایی مرحوم در اختیار خواندگان بود و بنده هیچ اطلاعی از ماترک مرحوم ندارم .

۱-در سال ۱۳۹۹پس از تقاضا و صدور انحصار ورثه، طی دادخواست از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه و استعلام از ثبت اسناد و پلیس راهور و شورای عالی بانکها نمودم.

ولی باتوجه به اینکه قانونا، خواهان مکلف به ارائه صورت مستند اموال جهت تقسیم میباشد و خواندگان وجود ماترک را نفی نمودند، دادگاه ادعای اینجانب را کن لم یکن اعلام کرد
و البته دادگاه تجدیدنظر هم رای دادگاه را معتبر اعلام نمودند.

۲-پس از مشاوره یکی از وکلای بزرگوار ، مجددا دادخواست جهت شورای حل اختلاف تنظیم و براساس ماده ۱۴۹ آیین دادرسی مدنی، استدعای "صدور قرار تامین دلیل با جلب نظر کارشناس" در زمینه ماترک با انجام استعلام از شهرداری - دارایی - ثبت اسناد و املاک - پلیس راهور - سرپرستی بانکها ، نمودم .

قاضی پرونده دادخواست تامین دلیل را هم را ردکردند و گفتند شما با ارتباط با تحصیل دلیل باید
دادخواست تنظیم کنید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقاضای تحریر ترکه بدهید.

دادخواست تحریر ترکه ارائه بدهید.

درود می توانید دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید.

دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید.

با استناد به گواهی حصر وراثت و مدرک شناسایی از اداره مالیاتی درخواست گردش و صورت اموال متوفی را بنمایید. اداره مالیات مکلف به ارائه پرونده مالیاتی مورث شما است .

سلام
دادخواست تحریر ترکه بدهید. یادتان باشد معرفی اموال در تحریر ترکه باید توسط متقاضی باشد.

با احترام دادخواست تحریرترکه مطرح نمایید