کلاهبرداری در ثبت شرکت را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۴۲ #50336138

با سلام و احترام

فردی با فریب من برای ثبت شرکت اقدام کرده و از من ۸۰ میلیون پول گرفته و تنها سندی که از من هست فیش واریزی که من به حساب ایشان زدم هست

بعد ایشان صورتجلسه ای برای تغییر سهام شرکت تنظیم کرده که ۵۱ درصد سهام آن شرکت را به نام من کرده ولی این صورتجلسه و تغییرات شرکت در رونامه رسمی منتشر نشده و با فریب من که تو را مدیر عامل این شرکت می کنم نامه ای از من گرفته با امضا و اثر انگشت من که در آن نامه ۴۹ درصد سهم به نام ایشان زده ام و مبلغ ۵۰ میلیون به صورت نقد از ایشان پول گرفته ام

حال بعد از ۷ ماه ایشان نه اقدامی به تغییر شرکت و سهامی مربوطه کرده و نه چیز دیگری و حال که من پول خودم رو می خوام بهم میگه تو به من ۵۰ میلیون بدهکاری و از تو شکایت می کنم

لطفا من رو راهنمایی کنین چیکار باید بکنم ؟
ممنون

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود از باب کلاهبرداری شکایت نمایید

هر قراردادی را نمیتوان کلاهبرداری محسوب نمود باید مسائل و قراردادبررسی شود اگر کلاهبرداری بود از طریق دادسرا میشود اقدام کرد و در غیر اینصورت میتوان الزام به انتقال سهم شرکت را حواست

با سلام پاسخ شما منوط به بررسی مستندات و مکاتبات و صورتجلسه های مورد ادعا است ولی در هر صورت نقل و انتقال سهام در شرکت و یا انتخاب شخص به عنوان مدیر عامل یک شرکت بایستی از اصول و مقررات قانون تجارت و اساسنامه پیروی کند و نقل و انتقال سهام ضمن اینکه مستلزم قرارداد خرید و فروش سهام با شرایط و تعهدات روشن طرفین است، بایستی ضمن انجام امور مالیاتی در دفاتر ثبت سهام شرکت ثبت و آگهی تغییرات سهام نیز منتشر شود . انتخاب مدیران هم ضوابط پیچیده حقوقی دارد و اینگونه نیست که یک شخص تصمیم بگیرد شخص دیگر را در یک شرکت به عنوان مدیر عامل منصوب کند. به هر روی مشاوره حقوقی بیشتر با وکیل و روشن نمودن زوایای تخصصی مد نظر ایشان میتواند شما را کمک و راهنمائی بیشتری کند.

با درود فراوان
بایستی قراردادتان بررسی شود .
کار ایشان کلاهبرداری است و بایستی از ایشان شکایت نمایید .