چگونه میتوان بدون صبر کردن ممنوع الخروجی را از بین برد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۸۴ #50286704

سلام.من دختری ۲۱ ساله ام که به دلیل آزار و اذیت شدید پدرم قصد مهاجرت را دارم.ولی اگر ایشون من را ممنوع الخروج کرده باشند،راه از بین بردن آن چیست

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلاتم خروج دختران مجرد از کشور دختر بالای ۱۸ سال که مجرد باشد برای خروج از کشور به اجازه محضری پدر خود نیاز ندارد و میتواند به راحتی گذرنامه اش را دریافت کند. تنها دختران زیر ۱۸ سال نیاز به اجازه محضری از سوی پدر یا قیم قانونی خود دارند.

با سلام
دختران بالای ۱۸ سال نیازی به اذن پدر برای خروج از کشور ندارند.

سلام دختر بالای ۱۸ سال و مجرد نیاز به اذن پدر ندارد.

سلام و ارادت
با توجه به سنتان نیازی به اذن پدر برای خروج از کشور ندارید و نمیتوانند شما را ممنوع الخروج نمایند .

با سلام
به چه دلیل ممکن است ممنوع الخروج شده باشید
با توجه به سنتان نیاز به اذن پدر ندارید

با سلام
شما بالای ۱۸ سال هستید و نمی تواند شما را ممنوع الخروج کند.

باسلام خدمت شما بزرگوار
دختر بالای سن ۱۸ سال برای می تواند خود برای گذرنامه اقدام کند و هر کشوری که بخواهد حتی بدون اجازه پدر با اخذ ویزا برای کشور های خاص و بدون ویزا برای کشور هایی که ویزا نیاز ندارد، مسافرت یا مهاجرت نماید.