میزان دقیق خسارت را چگونه مشخص میکند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۳ #50280634

پیمانکار ساختمان کارش توسط کارشناس دادگستری بررسی شده و بخاطر ایرادات مبلغی باید پرداخت کند
سوالم این است
علاوه بر خسارتی که کارشناسان دادگستری نوشتند در قرارداد بنده با پیمانکار مبلغ خسارت دیرکرد تحویل ساختمان آمده قاضی محترم برای مشخص شدن میزان دقیق مبلغ بهمراه هزینه های دادرسی جلسه برگزار میکند یا بصورت کلی پیمانکار را محکوم میکند ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
می بایست خسارت دیرکرد را مطالبه کرده باشید تا دادگاه رسیدگی کند در غیراینصورت می بایست دادخواست مجزا ثبت نمایید

سلام .اگر در دادخواست مطروحه مطالبه شده باشد دادگاه در حدود خواسته رسیدگی می کند

امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد.

سلام
چنانچه مطالبه نموده باشید رسیدگی می شود والا جداگانه دادخواست دهید

بله جلسه دادرسی تشکیل خواهد شد.

سلام و درود
میتوانید درخواست کارشناسی دهید

درود از زمان تقدیم دادخواست محاسبه میشود