مگر تبعیت رای کیفری توسط دادگاه حقوقی لارم نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #50275403

با سلام
همسر اینجانب نسبت به ترک منزل اقدام نمود بعد از چندین ماه با توجه به این موضوع که ریش سفیدی دیگران به جایی نرسید اینجانب نسبت به ارایه دادخواست تمکین اقدام نمودم ایشان نیز متقابل ترک انفاق کیفری مطرح نمودند :
اینجانب با توجه به اقرار زوجه که خودشان ترک منزل نمودند محکوم به ۶ ماه حبس تعزیری شدم و تجدید نظر نیز تایید نمود
در نهایت با اعاده دادرسی دیوان رای را نقض و به شعبه هم عرض ارجاع داد که با استدلال اینکه نفقه در صورت تمکین تعلق می گیرد حکم به برایت اینجانب صادر کرد.
ولی دادخواست حقوقی نفقیه ایشان اینجانب محکوم شدم (همان قاضی که مرا محکوم به ترک انفاق کرد ) با عنایت به اینکه در دفاعیه اینجانب به موضوع رای به برایت دارم و ایشان تمکین نداشته حتی مبالغ پرداختی اینجانب نیز لحاظ نگردیده
و آیا رای صحیح است؟
البته این نکته که رییس اعضای شورای حل اختلاف پدر بزرگ خانم اینجانب می باشد.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به فرمایشات شما و موضوع پرونده که عدم تمکین و دیگری محکوم به پرداخت نفقه میباشد ، متاسفانه این حکم صحیح و قانونی صادر نشده و شما میتوانید در وقت مقرر فرجه قانونی به حکم اعتراض نمایید .
زمانی که زوجه تمکین ننماید مستحق نفقه نخواهد بود و قانون غیر این مطلب را ذکر ننموده است .

پرداخت نفقه و تمکین ، رابطه ی مستقیم دارند در صورت عدم تحقق هر کدام ، مطابق قانون، دیگری نیز محقق نمی شود