اگر متهم بی دلیل حضور پیدا نکنه آیا حکم جلبشو میدن یا کار دیگه ای میکنند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۱۰ #50269756

سلام ..در پرونده ی رابطه ی نامشروع پیامکی..اگر دادگاه احضاریه بزنه و متهم در صورت دیدن ابلاغیه نره دادسرا یا دادگاه و دادگاه چندین بار این کار رو کنه و متهم بی دلیل حضور پیدا نکنه آیا حکم جلبشو میدن یا کار دیگه ای میکنند؟؟
..با آرزوی موفقیت

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم حضور جلب و به دادگاه برای تفهیم اتهام برده خواهد شد لذا بهتر است حضور پیدا کنند و از خود دفاع کنند

بله در صورت عدم حضور متهم حکم جلب صادر خواهد شد

درصورت عدم حضور ممکنه جلب بشه

بله درصورت نیاز حتما دستورجلب صادر میکنند

بادرود
عدم حضور متهم مانع رسیدگی نخواهد شد درصورتی که مدارک کافی برای صدور رای باشد رای صادر میشود ودرصورت تشخیص مقام قضایی جلب میشود

سلام و ادب بله در صورت اتهام و عدم حضور،حکم جلب متهم صادر میشود

سلام

در صورتی که بار دوم حضور پیدا نکند جلب می شود