شاکی تصادف رضایت داده بود،بعد از دو سال مجدد شکایت نموده و ادعا میکند که در آن هنگام هوشیاری نداشته است،چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۲۴۷ #50267268

سلام
بنده ۲ سال قبل با شخصی تصادف کردم و ایشان ۱ ماه کما بودند و بعد مرخص شدن، از بیمارستان با حکم بازپرس همراه با مامور کلانتری در منزل ایشان حاضر شدم و رضایت گرفتم و قرار منع تعقیب صادر و به آن قرار اعتراضی نشد.
حال بعد از دو سال کسی که رضایت داده بود از من شکایت کرده و به بازپرس اعلام کرده که هنگام رضایت در هوشیاری نبوده ام و رضایت در شرایط طبیعی نبوده است و تقاضای دیه از بنده دارد.
ممنون میشوم که بنده را راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین ادعایی را بایستی ایشان اثبات نماید و عدول از گذشت مسموع نمی باشد .

بسمه تعالی : اصولا با توجه به بدون قید و شرط بودن رضایت در محاکم و عدم جواز رجوع از زضایت نمیتواند شکایت کند و در صورت عدم اطلاع دادگاه از رضایت ایشان شما در اولین جلسه رضایت ایشان را مطرح کنید تا ردشود .
واما مطلب دوم اینکه اگر چنانچه دراثر همان تصادف اشکال جدیدی پیش آید جواب فوق دیگر اثری ندارد و محکوم به پرداخت دیه قسمت جدیدخواهید شد

سلام اثبات این ادعا و عدول از رضایت بسیار سخت است . مخصوصا این که در هنگام اعطای رضایت شهودی حاضر بوده باشند یا محضری باشد یا در مرجع انتظامی و یا در دادسرا اعلام رضایت صورت گرفته باشد .

عدول ازگذشت مسموع نیست .‌یعنی به لحاظ رضایت نمی تواند مجددشکایت کند

سلام
اثبات ادعای ایشان بسیار سخت و بعید به نظر میرسد و در نهایت با توجه به اعتبار امر مختومه، به احتمال زیاد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.