آیا می توان نفقه معوقه را دریافت نمود ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۴ #50255456

باسلام من ۸ ساله ازدواج کرده ام. که ۵ سال ازاین ازدواج دوران عقد بوده که در این دوران همسرم هیچ نفقه ای بهم نمیداده چون کار نداشت منم گذشت کردم. بعد ۵سال شاغل شد و الان مدت ۳ ساله ازدواج کردیم که تو این مدتم به من ماهیانه ۵۰ هزار تومن میداد و باز من هزینه هامو از پدرم میگرفتم.با اینکه شرایطشو داره بیشتر بده ولی نمیده میگه برو از پدر پولدارت بگیر. منم عرصه بهم تنگ اومده بخاطر اخلاقش. الانم منزل شوهرمو ترک کردم و خونه پدرم هستم. نمیخوام جدا شم ولی میخوام مهریه و نفقه ام رو بزارم اجرا.
می تونم نفقه ۸ سالمو بگیرم ازش بطور یکجا؟ واینکه شاهد هم دارم . پرینت تمام حساب هاهم مشخص میکنه که همسرم به من . واینکه به قاضی ثابت بشه به من نفقه نمیداده و به همین خاطر منزل رو ترک کردم بازم محاکمه میشم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید دادخواست نفقه معوقه رو بدهید و شکایت خود را در شورای حل اختلاف شهر محل اقامت خودتان بدهید/. همچنین مهریه خود را هم می توانید مطالبه کنید/. با تامین دلیل خواسته