میخوام با دختری ازدواج کنم پدرش میگه باید سنی بشی؛ آیا مرتد خواهم شد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۵ #50244544

سلام وکلای عزیز
من اهل اصفهان با مذهب شیعه هستم و با خانوم اهل بندر ترکمن در استان گلستان آشنا شدم و قرار ازدواج گذاشتیم
از یه وکیلی پرسیدم میگفت ازدواج مانعی نداره جفتتون مسلمان هستید
و این موضوع رو به پدرش گفتم گفت من دختر به شیعه ها نمیدم باید سنی بشی میدونم که برگشتن از دین میشه مرتد میخواستم بدونم تغییر مذهب از شیعه به سنی هم ارتداد محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر ارتداد نیست ولیکن می تواند از لحاظ شرعی مشکل داشته باشد

خیرتغییر مذهب ارتداد محسوب نمی شود لکن از لحاظ حقوقی در مورد احوال شخصیه از جمله ازدواج طلاق ارث وصیت قواعد ان نسبت به سنی و شیعه متفاوت است یعنی سنی ها در این موارد تابع احکام خود هستند که با شیعه متفاوت است

درود بر شما، این تغییر مذهب سبب ارتداد نیست، لکن از نظر علمای شیعی جایز نیست، بهتر است از طریق استفتائات مرجع تقلید خود جویا شوید.

با درود خیر مرتد نمیباشید و مانعی برای ازدواج شما نیست.

درود
ارتداد محسوب نمی شود لیکن جایز نیست.

با سلام؛ تغییر مذهب در دین اسلام و نظر فقهاء؛ ارتداد نیست؛ ارتداد خروج از دین اسلام است. ولی ازدواج مرد شیعه با اهل سنت جایز است و مشکل شرعی ندارد.

مفهوم ارتداد بازگشت از دین اسلام است.