سوپیشینه و محرومیت از حقوق اجتماعی

پرسیده شده
۴۳ پاسخ ۶۵۰ #50180391

سلام کسی که سوپیشینه داشته باشه و جرائم درجه یک تا پنج مرتکب شده باشه یعنی برای همیشه از حقوق اجتماعی محروم میشه مثلا بخواد پروانه کسب یا جواز کسب بگیره هیچ وقت نمیتونه برای پروانه کسب اقدام کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۴۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،مدت محرومیت اجتماعی بستگی به نوع جرم ارتکابی خواهد داشت و بستگی به درجه جرائم تعزیری مدت آن متغیر خواهد بود

سلام ، محرومیت ا حقوق اجتماعی در جرائم درجه ۱ تا ۳ تعزیری نهایتا تا ۷ سال و جرائم درجه پایین تر بسته به نوع جرم ارتکابی کمتر می شود و نهایت محرومیت از حقوق اجتماعی هفت سال است نه به طور دائمی

سلام
به نوع جرم ارتکابی بستگی دارد.

مدت محرومیت بسته به نوع جرم ارتکابی دارد که در نهایت هفت سال می باشد و پس از پایان این مدت بی اثر خواهد شد

باسلام. بستگی به نوع جرم ومدت ان دارد.

سلام بستگی به نوع جرم ومدت آن دارد

بادرودوسلام به نوع جرم مرتبط و منوط می باشد.