کلاهبرداری شرکت تعاونی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۰ #50156404

سلام من نماینده بیمه ایران هستم. در تاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۰۱ با یک شرکت تعاونی مسافربری درون شهری تفاهمنامه و قرارداد بیمه منعقد و بیمه نامه صادر کردم ولی شرکت حق بیمه ها را نداد. شخصی که خود را مدیرعامل همین شرکت معرفی کرده، قبل و بعد از من از چند نماینده بیمه دیگر کلاهبرداری و جعل امضا چک و ... کرده بود و من بهمراه مالباختگان شکایت کردیم. بعد از دو سال دادگاه کیفری، رای بر محکومیت شخص مدیرعامل داد و درخصوص شرکت فوق، که در امر کلاهبرداری از من بعلت استفاده از مهر شرکت معاونت و مشارکت داشته رایی صادر نشده. و من دادخواست تجدیدنظر در این خصوص دادم که رای قطعی بر رد دادخواست صادر شده. با توجه به ماهیت قراردادی شکایت بنده، در این مرحله چه دادخواست و به کجا بدم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده رابطه قراردادی شما با شرکت مذکور صحیح منعقد شده و در خصوص موضوع قرارداد شما هیچگونه رفتار مجرمانه ایی سر نزده است وصرفا حق بیمه شما پرداخت نشده لذا میتوانید با تقدیم دادخواست مطالبه حق بیمه به استناد قرارداد وسایر اسناد مرتبط با قراردادبیمه نسبت به تعقیب حقوق خود بطریق حقوقی اقدام نمایید