راننده از من شکایت کرده و گفته بهم تهمت و افترا زدن؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۵۰ #50153182

سلام.من از دو نفر آقا به خاطر ضرب و شتم ومزاحمت ورود به عنف شکایت کردم.یکی از متهم ها راننده بود توی ماشین نشسته بود فقط یکیشون رو من دست بلند کرده و وارد خونم شده من از هردو آنها شکایت کردم نتیجه شکایتم راننده تبرئه شد ولی اون یکی جرمهاش هنوز برای تحقیقات در دادسرا پرونده بازه.حالا راننده از من شکایت کرده و گفته بهم تهمت و افترا زدن.لطفا راهنمایی کنید.پیشاپیش از مساعدت و همکاری شما سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی افترا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید افترا همراه باید با سو نیت باشد

بادرودوسلام اقراربه احراز سونیت نیازدارد.

سلام
اگر بتواند اثبات کند شما در طرح شکایت سوء نیت داشته اید مجازات شما جزای نقدی خواهد بود.

درود. تنها به دلیل شکایت شما و صدور قرار منع تعقیب مجوزی جهت اعاده حیثیت طرف مقابل در برابر شما نیست و باید سونیت شما را بتونه ثابت کنه

درود
افترا نیاز به اثبات سونیت دارد.

سلام چنانچه راننده تبرئه شود وحکم قطعی شود میتواند اعاده حیثیت نمایید موفق باشید

باید مدارک و مستنداتتون کامل بررسی بشه