آیا بنده را که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم محکوم می کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #50126187

با سلام خدمت سایت خوب وکلا

بنده کارمند رسمی بانک خصوصی باشم و بانک از بنده به جرم صدور غیر قانونی کارت عابر بانک مشتری و برداشت وجه توسط کارت شکایت کرده است، و کمیته انضباطی بانک که زیر نظر اداره کار می باشد برای من رای اخراج صادر کرده است،در صورتی که صدور غیر قانونی کارت عابر بانک مشتری در استان_ می باشد، و برداشت وجه توسط همین کارت عابر بانک به دفعات در استان دیگر صورت گرفته، به طوری که در تاریخ صدور کارت مشتری، بنده مرخصی پزشکی بودم و در محل کار حاضر نشدم،و برداشت وجه مشتری هم مشخص نیست کار چه کسی هست یعنی برداشت کننده وجه ناشناس است و مشتری همان صاحب حساب هیچگونه شکایتی مطرح نکرده است زیرا بانک پول مشتری را به حسابش واریز کرده است، به طوری در پلیس آگاهی هم یکبار با چند نفر که از از دستگاه آنها توسط همین کارت خرید شده بود مواجهه حضوری و چهره به چهره شدم و آنها اظهار کردن که هرگز بنده را ندیدند، بعد پرونده در دو تا استان رای صادر شد و رای هر دو استان آن قرار عدم صلاحیت بوده است وپرونده مختومه شده است و پرونده به تهران دادسرای جرایم رایانه ای ارسال شده است زیرا صاحب حساب در تهران حساب داشته است.
سوال بنده این هست که با توجه موارد ذکر شده و به گفته شاکی که بانک می باشد البته هیچ سمتی در این پرونده ندارد زیرا پرونده شاکی خصوصی ندارد آیا شکایت بانک به نتیجه می رسد؟

این در حالی است که کمیته انضباطی بانک برای من بطور غیر قانونی رای اخراج صادر کرده است.

البته طبق اظهارات بانک فیلم دوربین مداربسته داشتند که بنده در تاریخ صدور کارت در بانک بودم در حالی که بنده در مرخصی بودم و گواهی پزشک هم دارم و چند کارمند بانک گواهی دادند که بنده در تاریخ صدور کارت در بانک حضور داشتم و اظهار کردن فقط در این تاریخ حضور داشتم و نگفتن کارتی را صادر کردم،در حالی که کارت هم با کاربری کارمند دیگر صادر شده است.

خواستم ببینم تکلیف این پرونده چه می‌شود؟

آیا بنده را که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم محکوم می کنند؟

بانک چطور می تواند بدون اینکه در دادگاه محکوم شوم منو اخراج بکنه؟

ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما تکراری است علی ای حال جواب داده می شود

سوال بنده این هست که با توجه موارد ذکر شده و به گفته شاکی که بانک می باشد البته هیچ سمتی در این پرونده ندارد زیرا پرونده شاکی خصوصی ندارد آیا شکایت بانک به نتیجه می رسد؟
بانک می تواندا ز طریق جبنه عمومی و اینکه به نحوی اعتبار اش خدشه دار شده می توانسته شکایت کند

خواستم ببینم تکلیف این پرونده چه می‌شود؟
با توجه به اینکه بانک اطلاعاتی ندارد نمی توان حکمی علیه شما صادر کرد
آیا بنده را که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم محکوم می کنند؟
خیر با این اوصاف تبرئه می شوید
بانک چطور می تواند بدون اینکه در دادگاه محکوم شوم منو اخراج بکنه؟

در صورتی که اخراج کردن شما توسط بانک برخلاف قانون اداره کار و قرارداد فی مابین شما و بانک است می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید