افزایش نفقه فرزند با توجه به عدم استطاعت مالی پدر ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۸۳ #50116308

آیا در صورت عدم توانایی پدر پیرامون افزایش نفقه فرزند شکایت از وی برای تعدیل نفقه اثری دارد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت نفقه فرزند با توجه به شرایط پدر مانند اشتغال ،حقوق ، اقساط و مواردی از این قبیل بررسی و پرداخت خواهد شد و در صورتی که پدر استطاعت لازم جهت پرداخت مبلغی بیش از چیزی که معین گردیده را نداشته باشد امکان افزایش آن وجود ندارد.

میتوان‌دادخواست‌تعدیل‌نفقه‌دادولیسی ملزم به انفاق است که متمکن از دادن نفقه باشد یعنی بتواند نفقه بدهد بدون این که از این حیث در وضع معیشت خود دچار مضیقه گردد. برای تشخیص تمکن باید کلیه‌ی تعهدات و وضع زندگانی شخصی او در جامعه در نظر گرفته شو