باید از نظر حقوقی چه کار کرد که من بتوانم این مغازه را بخرم و یک سند قطعی داشته باشم برای اینده که ثابت کنم این مغازه برای من است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۶ #50107821

سلام.یک زمینی ۳۵۰متری هست که نصف ان خانه ای مسکونی است که در پشت قرار دارد و نصف دیگر زمین، که جلوی ان خانه است مجتمع تجاری است،که چند باب مغازه در دوطبقه است.این زمین یه مادر سند دارد، ۳ دانگ از این زمین به نام خانمی است، ۳ دانگ دیگر به نام شوهر آن خانم است،حالا من یکی از این مغازه ها رو میخام بخرم،اما تفکیک سند نشده که بتونم سند این مغازه رو به نام من کنن جز تفکیک سند لطفا یه راه محکم به من بدید،مننون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بامشاوره باوکیل معامله را انجام دهید.

سلام مربوط ملک به هردو شریک میباشد به زعم نظر بنده به کمک یک وکیل معامله را انجام دهید موفق باشید

اگر از مالکین اصلی خرید می کنید قرارداد را طوری تنظیم کنید که از کل زمین سهمی به شما تعلق بگیرد یعنی سهمی مشاعی به طور رسمی در دفتر اسناد رسمی به شما منتقل شود در خصوص اعیانی و مغازه نیز در مبایعه‌نامه توضیحات کامل درج کنید با نوع کاربری و غیره تا چنانچه ملک قابل افراز تشخیص داده شود مشکلی از جهت تصرفات خود نداشته باشید ضمنا چنانچه مالکین اصلی فوت نموده باشند و یا به ایشان دسترسی نباشد می توانید از مزایای قانون تعیین تکلیف استفاده کنید

باسلام
تمام قسمتای مربوط به آن ملک متعلق به هر دو شریک میباشد
بهتر است تحقیق کنید ببینید قابل افراز میباشد یا خیر

با قولنامه بنگاهی و شاهد و واریز مبلغ از طریق سیستم بانکی و ترجیحا چک و ذکر شماره چک در قرارداد و گرفتن چک ضمانت از فروشنده به مبلغ ثمن پرداختی . وتعهد گرفتن از فروشنده که بمحض امکان رسمی انتقال دهد و تعیین خسارت تاخیر در انتقال سند و....

هرگونه معامله نسبت به پلاک ثبتی مورد اشاره به صورت مشاع بوده و امکان تخصیص مورد معامله وجود ندارد .

درود
اگر سهم هر مالک مشخص نشده هر یک در جز جز ملک مالک هستند.