دریافت دستمزد کار از کارفرمایی که قراردادی ننوشته است، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #50102154

بنده به مدت شش ماه برای یک شرکت بزرگ و معروف به صورت دورکاری و پروژه ای بدون تنظیم قرارداد از طریق یک شخص به عنوان رابط تولید محتوا نموده ام که این شرکت از این محتواها در پیج اینستاگرام خودش استفاده نموده است و همچنان هم درحال نمایش میباشند . تمامی این محتواها در واتساپ به این شخص رابط تحویل شده است. و سابق بر این دستمزد این کارهارو این شخص رابط برای من واریز مینمود. منتهی در شش ماه گذشته با وجود ارائه کارها و انتشار آنها این شخص با وعده و وعید از پرداخت به موقع امتناع نموده است و حال از پرداخت وجه دستمزد امتناع مینماید. ناگفته نماند تمامی کارهای انجام شده فایل اصلی و لایه باز در اختیار اینجانب میباشد. حال از مشاوران محترم درخواست راهنمایی جهت چگونگی اعلام شکایت و پیگیری حق از دست رفته ی خود را دارم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنظر میرسد امکان طرح دعوا برای شما وجود ندارد.

شما با شخص رابط رابطه کارگری دارید نه با شرکت چون مستقیما از او حقوق دریافت میکردید