آیا این امکان وجود دارد که یک یا تعدادی از وظیفه بگیرها از دریافت حقوق خود انصراف دهند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۵ #50084243

سلام مادر من و همسر پدرم و سه بچه ایشان وظیفه بگیر صندوق بازنشستگی هستند و حقوق به طور مساوی بین این پنج نفر تقسیم شده است
در صورت انصراف تمام حقوق بین افراد باقی مانده تقسیم خواهد شد یا آن سهم انصراف داده شده از حقوق کلا قطع خواهد شد؟
و این که رویه قانونی انصراف به چه صورت است و چگونه باید اقدام کرد؟سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق انصراف دهندگان بین افراد باقی مانده تقسیم خواهد شد

خیر حقوق پس از انصراف قطع نمیشود و بین افراد دیگر تقسیم خواهد شد ضمنا برای انصراف نیز میتوانید از درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی اقدام فرمائید

با سلام
این میزان حقوق به هر شرایطی قابل پرداخت میباشد و اگر افرادی از دریافت آن انصراف دهند این مبلغ بین افراد دیگر تقسیم خواهد شد

درود
در صورت انصراف از دریافت بین دیگران حقوق انصراف دهندگان تقسیم می شود.

حقوقی که بین مادر ناتنی شما و مادر تنی و برادر وخواهر ناتنی شما دریافت می کنند درصورت انصراف یا فت یکی از مادرهای شما به دیگران پرداخت می شود

بین باقیمانده افراد تقسیم میشود

در صورت انصراف حقوق بین افراد باقی مانده تقسیم خواهد شد.