بعد از گذشت ۲ سال میتواند ادعای انجام تعهد و ادای دین طبق آن سند کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #50073825

اگر کسی قبلا ادعای جعل نسبت به سندی بنماید بعد از گذشت ۲ سال میتواند ادعای انجام تعهد و ادای دین طبق آن سند کند و فق بند دوم ماده ۲۲۸ ق آدم با تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر کسی اعتبار سند را به جهت جعلیت زیر سوال ببرد دیگر نمی تواند انجام تعهدات آن سند را بخواهد.

با سلام
اگر درست متوجه شده باشم خیر
چون قبلا شخص سر موضوع آن سند ادعای جعل نموده و آن سند را رسمیت نشناخته است
حال سندی که بقول ایشان جعلی و سندیت نداشته باشد نمیتوان از طریق ان سند اقدام به رعایت شروط و قواعد ان سند نمود

در دعاوی حقوقی مرور زمان نداریم.درین مورد شما که ابتدای جعل کردید دادگاه ابتدا به ادعای جعل و سپس به بحث پرداخت ورود میکند و این فاصله زمانی مسقط حق شما نمی باشد.