از چه طریق برای تامین دلیل وارد شوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۴ #50066428

با سلام ممنونم از لطف بزرگواران که وقت میزارن و با حوصله بهترین راهکارا رو ارایه میکنن . بنده بمدت حدودا ۶ سال هست که در ملک پدر خانمم زندگی میکنم البته با نوشتن یک قرارداد بین خودمون بصورت تمام رهن و پرداخت ۴۳ ملیون اونم شش سال پیش . توی اختلاف آخری همسرم تمام مدارک و چیزای قابل حمل رو که قولنامه هم بینشون بود رو برداشته برده در دادگاه تمکین هم گفت خونه نداره نفقه هم بنفع اون شد خلاصه تمکین در تجدیدنظر با شرط فراهم بودن خانه در هنگام اجرا قطعی شد . حالا من چکار کنم با این موضوع از کجا تامین دلیل کنم‌ با کدوم‌ قرارداد چون دارم ماهی ۱و۸۰۰ نفقه زن و بچه میدم و فحش میشنوم ازشون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید قرارداد باشد یا ثابت کنید قرار داد نوشته اید.

شما بای محلی را تدارک ببینین واسباب منزل را فراهم نمایید سپس از مددکاری دادگاه خانواده تقاضای تایید خانه بخواهید تا حکم به تمکین بدهند

با سلام . برای الزام به تمکیت ، زوج باید منزل و اثاث البیت برای ادامه زندگی مشترک داشته باشد . برای پرونده تمکین خانه دیگری تهیه نمایید . برای مطالبه ودیعه از پدر همسرتان دادخواست بدهید .

سلام. با شهود و سو گند اثبات کنید که مبلغ رهن را طلبکار هستید. ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید به پدر زن و اگر نپرداخت دادخواست بدهید.

با درود..
در اینخصوص جنابعالی می توانید مسکنی متعارف با اثاثیه زندگی تهیـه نموده و دادخواست تمکین بطرفیت همسرتان مطرح نمایید و اصولا کارشناس دادگستری از مسکن تعیینی بازدید نموده و در صورت تائید محل جهت سکونت، دادگاه حکم به تمکین زوجه صادر خواهد نمود.. در صورت صدور حکم و قطعیت دادنامه تمکین و عدم تمکین همسرتان، حق نفقه وی ساقط می گردد..

سلام
حتی درصورت عدم وجود اجاره نامه بهرحال شما منزلی دارید که درآن زندگی میکنید ،درخصوص تمکین می توانید با هماهنگی دادورز و گزارش وجود منزل مشترک میتوانید اقدام به اجرای حکم تمکین کنید