طلاق از همسر با وکالت، چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴,۵۴۸ #50065421

وقتی همسر وکالت بده برای طلاق زن میتواند اقدام به طلاق کند؟
و چند وقت طول میکشه و آیا باز هم به حضور همسر احتیاجی هست؟
برای طلاق باید به دفتر خونه مراجعه کرد یا دادگاه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکالت در طلاق داده شود نیازی به حضور زوج در دادگاه و محضر نمی باشد

نیازی به حضور زوج نیست و وکیل از جانب ایشان اخذ نمایید
بایستی به دادگاه مراجعه نمایید

بله می تواند
حداکثر پنج ماه و نیازی به حضور همسرتان نیست
دادگاه از طریق دفاتر خدمات قضایی

نیازی به حضور زوج نیست و زوجه به استناد وکالت از طرف زوج وکیل اختیار میکند برای طلاق
از دادگاه خانواده بایستی اقدام کنید

برای طلاق باید
اول جهت مشاوره به بهزیستی بروید
دوم ثبت طلاق و مزاجعه به دادگاه
حضور شوهرلازم نیست ولی باید حتما وکیل بگیرید

سلام
۵ ماه زمان می برد معمولا
باید به مرکز مشاوران مراجعه کنید که در آنجا نیز به تنهایی شما را پذیرش نمی کنند
بلکه باید همسرتان همراهتان باشد
در شهر تهران با توجه به رویه دادگاه ها، در کمتر از یک هفته دادنامه طلاق توافقی صادر می شود
و پس از آن زوجه در ظرف ۳ ماه با در دست داشتن حکم دادگاه (گواهی عدم امکان سازش) و وکالت در طلاق، می تواند به یکی از دفاتر رسمی طلاق برای ثبت آن مراجعه کند.

با سلام
الزاما نیاز به وکیل دادگستری دارید ووکالت اعطایی زوج فابل اعمال از سوی شما نمی باشد مدت زمان انجام کار با توجه به جلسات مشاوره واجباری بودن آن حداکثر ۲ ماه می باشد.