این حکم صادره آیا برابر قوانین و موازین شرعی و مجازات های قانونی صحیح است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۷ #50059498

« در دادسرا بجرم ضرب و جرح عمدی و گواهی پزشکی قانونی که بیش از نصف دیه یک مرد مسلمان بر اثر صدمات وارده را طبق قرائن و مستندات و عدم حضور متهم در جلسه دادرسی و برابر اعلام تحقیقات نیروی انتظامی و جرم را بر متهم محرز و با صدور قرار نهائی دادسرا طبق ماده ۶۱۴ و ماده ۲۶۵ درخواست کیفرخواست تعیین و بعد از موافقت دادستان کل پرونده جهت اجرای رای به دادگاه شعبه ۱۰۱ کیفری ۲ ارجاع که آیا دادگاه مذکور با اعمال بر ماده ۳۷ قانون اساسی حکم برائت صادر نموده این حکم صادره آیا برابر قوانین و موازین شرعی و مجازات های اسلامی صحیح است؟
راهنمایی نماید متشکرم»

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است با بررسی دقیق پرونده توسط وکیل تجدیدنظر خواهی انجام گیرد

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.

بایستی مدارک و مستندات بررسی شود تا بتوان اعتراض نمود

نسبت به رای مذکور با گرفتن وکیل تجدیدنظرخواهی کنید

با سلام دلیل چنین تصمیمی قدری دور از ذهن است و برای اظهار نظر قطعی بایستی مستندات تصمیم دادگاه را در پرونده مطالعه کرد.