چرا قاضی شاهدین را ندیده گرفته و متهم را تبرئه کرده؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۵۹ #50051430

سلام فردی که با صاحبخانه ما دوست است بنا به اختلافات شخصی از ما اخاذی و طلب پول میکند در بار آخر به حیاط ما آمده که با چاقو تهدید کرده و شروع به فحاشی کرده و بعد فرار کرد...شاهد شوهر من و یک دوست همسرم میباشد در شکایت با وجود این دو شاهد و انکار متهم قاضی حکم به برائت داد
آیا بابت وضعیت کرونا و خالی کردن زندان ها حکم به برائت این افراد میدهد؟آیا اعتراض من تاثیری در رای قاضی دارد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود جرم و اتهام ارتباطی به مسائل روز ندارد احتمالا شهادت شهود شما تناقض داشته است و برای قاضی اثبات کافی نبوده است لذا میتوان اعتراض را در وقت مقرر ارائه داد

سلام، میزان تشخیص اعتبار شهادت شهود با دادگاه بوده، می توانید نسبت به قرار صادره اعتراض نمایید.

با سلام
نسبت به رای صادره در مهلت تعیین شده اعتراض نمایید.احتمالا دلیلی بوده که به اظهارات شهود ترتیب اثر نداده است.

باسلام
اعتبار شهادت شهود بسته به نظر قاضیست و در صورت نپذیرفتن باید دلیل آنرا نیز در حکم ذکر کنند، لذا در فرجه قانونی میتوانید به رای صادره اعتراض کنید هر چند در امور کیفری امکان جرح شهود با توجه به درجه قرابت وجود دارد.

با سلام
با توجه به اینکه علم قاضی از بقیه ادله اثبات بالاتر است فلذا قاضی شهادت شهود را محرز ندانسته و راهکار شما فقط اعتراض به رای و استناد دوباره به شهادت شهود می باشد. با تشکر

شما می توانید پس از مطالعه پرونده و توجه به نحوه شهادت شهود و اظهارات آنان به قرار اعتراض بزنید . ولیکن اعتبار شهادت شهود به عنوان یک دلیل بستگی به نظر دادگاه دارد که نمی توان با قاطعیت آن را دلیل محکمی در دادگاه دانست .

با سلام اعتراض نمایید احتمالا شواهد و قرائن برای قاضی کافی نبوده است