ضمانت اجرای قانون در خصوص تعهد یک مدیر به شرکت چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۵ #50041868

با سلام و ادب
مدیر یک شرکت بازرسی فنی پس از اتمام تاریخ قرارداد ( مطابق قانون کار ) مستعفی گردیده و لیکن در قرارداد ایشان نیز بعنوان یک مسئول تعهد خاصی درج نگردیده است. ایشان پس از خروج با اظهارات شفاهی به کارفرمایان موجبات تزلزل کاری این شرکت را فراهم نموده و همچنین سبب بی اعتمادی پرسنل زیر محموعه به این شرکت شده است.
لطفا بفرمایید اقدام قانونی علیه ایشان چیست؟
ضمنا اداره کار نیز عنوان میدارد که این موضوع قابل رسیدگی در اداره کار نیست و مطالبات کارگری ایشان مورد حکم قرار خواهد گرفت. هیچ مستندی هم دال بر این موضوعات علیه ایشان موجود نیست
>> ضمنا بفرمایید آیا در قانون کار برای موضوعاتی از این قبیل موادی وجود دارد یا خیر؟
تا با استناد به آن بتوان نسبت به مسدودی مطالبات ایشان در اداره کار اقدام نمود.
ممنون از لطف شما عزیزان

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱- قرار داد طبق ماده۲۱ قانون کار به ۸ طریق امکان دارد که خاتمه پیدا کند و یکی از طرق استعفای کارگر است.و وفق تبصره همین ماده کارگری که استعفا می کند موظف است اول استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد ویک ماه به کار خود ادامه دهد و طبق ماده ۲۲ همان قانون در پایان کار کلیه مطالبات کارگر مربوط به دوره اشتغال وی وفق مقررات پرداخت می شود.
۲-وفق تبصره ماده۲۵ قانون کار هیاتهای تشخیص و حل اختلاف ادارات کار صرفا صلاحیت رسیدگی به اختلافات ناشی از قراردهای کار را بر عهده دارند.
۳-در خصوص اظهارات ایشان به کارفرمایان دیگر هم اگرتهمت و افترا باشد یاافشای اسرار یا مستندات و اسناد محرمانه شرکت شما وفق قانون مجازات اسلامی می توانیددر صورت داشتن مستند لازم به دادسرا مراجعه کنید.