اگر به اداره ثبت احوال مراجعه کنم احتمال این وجود داره که زنگ بزنن کلانتری منو جلب کنن یا خیر؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۰۹ #50034402

سلام من مدتی است ممنوع الخدمات شدم ولی نمیدونم علتش چی هست، به من گفتن باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنم، البته من یه پرونده مالی دارم که شاکی جلب گرفته و همینطور سربازی هم نرفتم و مشمول غایب هستم، نمیدونم علتش کدوم هست، سوال من اینه اگر به اداره ثبت احوال مراجعه کنم احتمال این وجود داره که زنگ بزنن کلانتری منو جلب کنن یا خیر؟ چون میترسم برم پیگیر بشم نگهم دارن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستحضر باشید با مراجعه به ثبت احوال جلب نمی شوید

با درود به دلیل مسائل مالی ممنوع الخدمات شدید و با مراجعه جلب نمی شوید

سلام با مراجعه به ثبت احوال جلب نمی شوید....

با سلام
به دلیل مسائل مالی ممنوع الخدمات شدید و با مراجعه جلب نمی شوید

خیر با مراجعه به ثبت احوال جلب نمی شوید

با سلام.کد ملی شما توقیف شده است.

باسلام و درود ربطی به غیبت در سربازی ندارد و شما با مراجعه به اداره ثبت مشکلی نخواهید داشت، احتمالا به جهت مسائل مالی ممنوع الخدمات شده اید.