ایا اسم زهرا به اسم سحر که یک اسم عربی نیز هست تغییر پیدا میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۲ #50027013

اسم خواهرم سپیده هست و منم دوست دارم که اسمم سحر باشه همچنین مادر بزرگم که اسمش سحره وصیت کرده که اسممو سحر بزارم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا تغییر اسامی مذهبی به سختی مورد پذیرش واقع می شود و در واقع منوط به ارائه دلایل قوی می باشد در هر صورت امکان اقدام دارید اما وصول نتیجه قطعی نیست

خیر تحقق چنین امری در عمل ممکن نیست
تغیر نام از نامهای مذهبی در عمل شدنی نیست در هر حال برای اینکار باید تقاضای خود را به دادگاه تسلیم کنید و دلایل کافی برای این امر داشته باشید که مکررا عرض میکنم که در عمل شدنی نیست
تغییر نام و قواعد و شرایط آنرا بطور کامل میتوانید در وبگاه ثبت احوال مشاهده کنید

تغیر نام عموما در مورد نام خانوادگی صورت میگیرد و نه نام کوچک.با اینحال بصورت خلاصه باید عرض کنم تغیر نامتان ممکن نیست که برای اطلاع از علت آن بصورت دقیق به وبسایت مربوطه مراجعه کنید

***وصیت در این موضوع موضوعیت ندارد ***

از طرفی وصیت باید درخصوص خود فرد و یا دارایی های وی باشد و نمیتواند برای دیگران نسبت به آنچه که متعلق به او نیست و اختیار آن قانونا به وی منتسب نمیگردد صورت پذیرد