می تونم در دادگاهی که دعوای طلاق با استناد وکالتنامه مطرح میشه، دعوای تقابل عزل وکیل بدم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۸ #50017315

با سلام و احترام
همسرم میخاد با وکالت در طلاقی که بهشون دادم، طلاق بگیرن، این وکالت ضمن عقد صلح مهریه واقع شده و بلاعزل است، عقد صلح مذکور دارای شرایط فسخ می باشد
می خام عقد صلح رو فسخ کنم و وکالت نامه رو باطل کنم(عزل وکیل).
می تونم در دادگاهی که دعوای طلاق با استناد وکالتنامه مطرح میشه، دعوای تقابل عزل وکیل بدم؟
یا باید دعوای ابطال وکالتنامه رو در دادگاهی جداگانه مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر امکانپذیر و میسر نمی باشد..

درود فراوان
خیر امکان پذیر نیست ، ضمن اینکه متن هر دو سند بایستی مطالعه گردد .

سلام با اوصاف گفته شده امکانپذیر نمی باشد

با درود؛
کاربر محترم؛ جواب منفی است و اصولا این امر امکانپذیر نمی باشد..

سلام نیاز به بررسی قرارداد و اسناد دارد...

با درود خیر ممکن نیست

سلام وقت بخیر
خیر امکان این امر وجود ندارد.