آیا پیامک او قابل استناد هست و اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵ #50008544

با سلام ، بنده در سر رسید پایان قرارداد خانه ام با مالک تماس گرفتم و برای مدت یکسال دیگر با وی توافق نموده و به صورت تلفنی تمدید کردیم، اما به لحاظ عدم حضور ایشان چون ساکن شهر دیگری بود قرار شد چند روز بعد برای پشت نویسی در تهران حاضر شود و توسط پیامک از خط خودش که شماره آن در قولنامه هست برای من رسیدی مبنی بر تمدید قرارداد از امسال تا سال دیگر را با اجاره جدید ارسال کرده و کرایه یکماه اول را هم دریافت نموده، حال پس از یکماه هنوز برای پشت نویسی نیامده و همچنان جواب تلفن نمیدهد میخواستم بدانم در صورت پشیمانی او برای من مدرک به حساب می آید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان استناد به آن وجود دارد.

با درود بله می‌توان بدان استناد کرد

با سلام
بله ، هم وجود پیامک ارسالی که رضایت موجر را برای تمدید مورد اجاره اثبات مینماید و هم اخذ مبلغ مورد اجاره هر ماه توسط موجر ، نشان دهنده رضایت کامل ایشان به توافق طی شده میباشد .

بله قابل استناد است.

سلام بله میتوانید بعنوان مدرک استناد کنید.