اگر این شخص پرداخت نکنه چه مجازاتی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۰ #49985496

سلام فاضی دادکاه برای مجرم ۱۲۰ میلیون دیه تعیین کرده اگه این شخص پرداخت نکنه چه مجازاتی هست

مشاوره حقوقی دیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پرداخت مبلغ حکم وی جلب و در نهایت بازداشت خواهد شد

با سلام..
در صورتیکه محکوم دادخواست اعسار از پرداخت را مطرح نماید و درخواست وی پذیرفته شود، حکم به تقسیط دیه صادر می گردد..
همچنین شاکی می تواند اموال وی را توقیف نماید و در صورت نداشتن اموال.. مشارالیه بازداشت و تا پرداخت دیه و یا صدور حکم اعسار وی زندانی می گردد..
موفق باشید..

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی میتواند اعسار دهد و نیز در هر صورت ( چه نقدی و چه اقساطی ) اگر در پرداخت دیه کوتاهی نماید شاکی میتواند حکم جلب ایشان را از دادگاه اخذ و ایشان را جلب و حبس نماید .

جلب خواهد شد و روانه زندان میشود مگر اعسار او اثبات شود

درود برشما
در وهله اول اموال وی توقیف می شود واگراموالی نداشت واعسارهم نزده باشد به درخواست شاکی حبس خواهدشد.

ایشون ملزم ب پرداخت هست و در صورت عدم پرداخت در زمان مقرر اقدام ب حال وی خواهد شد

سلام پس از صدور اجرائیه در صورت عدم پرداخت حکم جلبش صادر و بازداشت می شود