آیا با وجود رضایت شفاهی شاکی در کلانتری او مجدد میتواند در دادسرا شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۸۱ #49976371

سلام
طی دعوا و خصومتی که با یک نفر داشتم به کلانتری رفتیم اون پس گرفتن یک اقرار نامه اجباری به صورت شفاهی و در حضور مامور کلانتری اعلام کرد به خاطر اینکه خودم فرزند دارم شکایتی ندارم و میزارم بری

حالا من از ایشان بابت موضوع دیگری که تقریبا مرتبط به همون اتفاق هست شکایت کردم
آیا اون میتونه به خاطر همون خصومت شکایت در کلانتری را مجدد پیگیری کنه یا در دادسرا شکایت جدید تنظیم کنه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان طرح شکایت مجدد وجود دارد .

سلام در صورتی کع در کلانتری ثبت شده باشد و در صورتجلسه آمده باشد دیگر امکانش نیست

با سلام
اعلام رضایت می تواند در دادگاه نزد مقام قضایی صورت گیرد یا اینکه به صورت رسمی در دفترخانه واقع شود،در غیر این صورت اثری بر آن مترتب نیست.بدین وصف طرف مقابل شما می تواند شکایت را پیگیری نماید

چنانچه موضوع رضایت وی در کلانتری صورتجلسه شده باشد امکان پیگیری وجود ندارد ولی اگر تقاضای ترک تعقیب کرده باشد میتواند مجددا پیگیر شود .