آیا ممکن است که همسرم از چک سفید امضایی که دارد،سوءاستفاده نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۸ #49938471

سلام
من و همسرم حدود ۳۰ روز هست که با هم به مشکل خوردیم و بنده مهریه خود را به اجرا گذاشته ام.
حدود ۳ سال پیش چک های همسرم بعلت های مختلف برگشت خورد و دیگه بهش دسته چک ندادند و مجبور شدیم برای من دسته چک از بانک بگیریم.
ایشان حدود ۳ سال است که با چک بنده که همیشه سفید امضا به همسرم میدادم در بازار کار می کرد ( در کار خرید و فروش لباس)، حال بعد از ۳ سال با ایشان به اختلاف خوردیم و در شرف طلاق هستیم و ۳ عدد چک سفید امضا در دستش دارم و نمیدانم در بازار خرج کرده یا نه؟
و مرا تهدید کرده که حسابم را برسد.
بنده دیروز رفتم دادگاه و از آنجا به پاسگاه و بعدش به بانک و جلوی چک را گرفتم.
علت چک را هم مفقودی ( سرقت نوشتم )
الان به نظرتون بنده چه باید بکنم؟
آیا به مشکل برمیخورم ؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

، اظهار نامه ای مبنی بر امانی بودن چکها و استرداد آنها به همسرتان ارسال کنید
و اگر همسرتان از چک ها صورت سو استفاده کرد شکایت خیانت در امانت مطرح کنید.
هر چند ادعای شما در قبال دارنده ی با حسن نیت مسموع نیست

اینکه جلوی چکها را گرفتید ، قابل تابید نمی باشد

می بایستی ازطریق اظهارنامه خطاب به شوهر تقاضای استرداد۳فقره چک سفید امضاء را بخواهید

چک های شما نه مفقود شده نه سرقت. بهتر است در خصوص اظهار نامه ای مبنی بر امانی بودن چکها و استرداد آنها ارسال و تاکید بفرمایید در صورت سو استفاده شکایت خیانت در امانت مطرح میکنید.

سلام . اعلام جرم به بانک فقط تا یک هفته معتبر است و باید از دادسرا شکایت کنید و گواهی شکایت را به بانک ارائه نمایید .

هر چند اعلام مفقودی و سرقت لازم نبوده ولی باید انرا رسما از طریق اظهارنامه مطالبه میکردید و در صورت عدم استرداد، انسداد چک را به علت خیانت در امانت درخواست میکردید. و گواهی واقعی شکایت در دادسرا دایر بر خیانت در امانت را مطرح میکردید‌

سلام و عرض ادب
از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی نسبت به ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد سه فقره چک اقدام کنید.
بعدها هم اگر چک ها فاقد امضای اصیل شما باشد ادعای جعل مطرح میکنید و اگر دارای امضای اصلی شما باشد باید دفاع متناسب به عمل آورید هر چند دفاع شما در قبال دارنده ی با حسن نیت مسموع نیست.