آیا میتوانم درخواست خسارت کنم و به اندازه پول روز کالا خسارت بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۷ #49931244

با سلام و احترام. کالایی از سایت اینترنتی خرید کردم اما بعد از مدتی منصرف شدم و کنسل کردم اما فروشنده نه پول را میدهد و نه کالا را. از این ماجرا یک ماه و نیم میگذرد و الان قیمت کالا(موبایل) گرانتر شده
یعنی فروشنده پول بیشتری را برگرداند . با سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.فروشنده موظف به تحویل است

درود
دادخواست مطالبه مبیع بدهید.

سلام
طبق قانون تا ۷ روز کاری معاملات اینترنتی را می توانید به هم بزنید.(مستند به ماده ۳۷ قانون تجارت الکترونیک). باید دلیل محکمه پسند داشته باشید که ثابت کند، اقدام شما مبنی بر به هم زدن معامله در این ۷ روز بوده است وگرنه از شما پذیرفته نیست.

خیر خسارت قابل دریافت نمی باشد

با سلام
وفق قانون تجارت الکترونیکی فروشندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات بایستی اطلاعات مؤثر در‌تصمیم‌گیری مصرف‌کنندگان جهت خرید و یا قبول شرایط را از زمان مناسبی قبل از عقد‌دراختیار مصرف کنندگان قرار دهند.
علاوه بر آن، در صورتی که تامین کننده در حین معامله به دلیل عدم موجودی کالا و یا عدم امکان اجرای خدمات، نتواند تعهدات خود را انجام دهد، باید مبلغ دریافتی را فورا به مخاطب برگرداند.
با عنایت به مواد قانون تجارت الکترونیکی شما می توانید علاوه بر طرح دعوای حقوقی، شکایت کیفری نیز مطرح کنید.
در کنار عودت وجه، خسارت وارده به شما هم تا حدی قابل جبران است اما میزان خسارت بسته به عوامل مختلف دارد. وفق قواعد مسئولیت مدنی با اثبات رابطه سببیت (میان عمل طرف مقابل و ورود ضرر به شما) می توانید خواسته خود را مطالبه نمایید.
توصیه می گردد ابتدا با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ارسال اظهارنامه قضائی ، خواسته خود را پیگیری نمایید و در صورت عدم حصول نتیجه اقدام به طرح دعوای کیفری بر مبنای قانون تجارت الکترونیکی نمایید.
به طور کلی در راستای از بین نرفتن دلایل، بهتر است به صورت مکتوب (پیامک/ ایمیل و ...) صحبت نموده و سریعا اقدام به تامین ادله توسط کارشناس رسمی دادگستری و مستندسازی ادله بنمایید.

با درود خیر یکطرفه نمی‌توان بی جهت معامله را برهم زد.

با احترام فروشنده باید کالا را تحویل دهد و در صورت انصراف میتوانید وجه پرداختی را پس بگیرید.