آیا میتوانم از پدرم شکایت کنم تا خانه ی جدا برایم بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۴ #49907504

سلام دختری ۱۵ ساله هستم خانواده ام بسیار مرا اذیت میکنند و از للحاظ روحی در فشار روانی قرار دارم در خانواده بسیار عصبی زندگی میکنم مادرم از پدرم جدا شده و ازدواج کرده همچنین پدرم نیز ازدواج کرده و ناپدری هم مرا ازار میدهد میخواهم مستقل باشم ایا میتوانم از پدرم شکایت کنم تا خانه ی جدا برایم بگیرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ولی ب علت اینکه شما ب سن بالای نرسیده اید احتمالا دادگاه موافقت نخواهد کرد.صبر داشته باشید یا ازطریق بزرگان حلش کنید .

تهیه مسکن یکی از ارکان اصلی نفقه می باشد که پدر شما هم ملزم به تامین آن است ؛ لیکن با توجه به شرائط سنی شما مطمئن باشید که حتی در صورت شکایت ، دادگاه با خواسته شما موافقت نخواهد نمود . بهتر است مشکلتان را با تنی چند از بزرگترهای فامیل مطرح و از طریق ایشان موضوع را حل نمائید .

بسمه تعالی: فرض سوال مذکور با رسیدن به سن قانونی فقط میتوانید اعلام استقلال کنید و مستقلا زندگی کنید اما نمیتوانید از پدرتون بخاطر تهیه مسکن و جدا زندگی کردن شکایت کنید.. بعد از اینکه مستقل شدی با عنوان مطالبه نفقه اقارب میتوانید شکایت کرده و از پدرتون نفقه بگیرید .