مادرم چه طور می تواند مالی که به خواهرم بخشیده را مجدد مطالبه کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۳ #49886915

سلام خسته نباشید،مادر شش ماه پیش اموالش رو به خواهرم انتقال داده،درواقع بخشید و بعد از شش ماه الان مادرم قصد داره دوباره همه چیو پس بگیرد ازش و ادعا میکند که زمان خواب از وی اثر انگشت گرفته شده،(و سند رو امضا نکرده فقط اثر انگشت زده) با اینکه دوتا شاهد هم سند رو امضا کردن،و در سند قید شده که نمیتواند رجوع کند،آیا این ادعا ها قابل قبول هست،و میتوناند همه چیو پس بگیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت هبه بودن قابل استرداد خواهد بود

با سلام، اگر هبه باشد قابل رجوع است

اکر بخشش یعنی هبه بوده پس قابل استرداد است .

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگرهبه باشد قابل عودت می باشد .

اگر کسی مالش را به پدر، مادر یا فرزند خود ببخشد و آن را تحویل دهد، (((دقت کنید تحویل دهد))) دیگر پشیمانی سودی ندارد و نمی‌ تواند از بخشش خود رجوع کند. در مورد هبه میان زن و شوهر قانون گذار صحبتی نکرده است، ولی برخی از حقوقدانان معتقدند که رجوع از این هبه جایز است، گرچه برخی از فقها رجوع در این موارد را ازنظر شرعی مکروه می ‌دانند.
در صورت اثبات فساد در اخذ اثر انگشت ( به نحوی که اشاره شده است و بدون رضایت و در خواب اخذ شده است) میتواند دادخواستی دال بر رجوع از هبه با توجه به شرایط ناثواب اخذ اثر انگشت بدهد .

اگرمادرشما باسواد باشد .می شود کارهایی کرد . البته ملاحظه متن سند هم لازم هست.

با سلام اگرهبه باشد قابل استرداد می باشد