آیا میشه به قاضی بگم خراب شده بود و تا اطلاع ثانوی این رو خریدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #49881101

استرداد جهازیه ی خانومم در شورای حل اختلاف هست. من یخچال فریزر و تلویزیون و خودم خریدم و فاکتور هم دارم. ایا خانومم میتونه یخچال فریزر و تلویزیون و هم برداره؟ در چه صورت نمیتونه ببره؟چیکار کنم؟ ۷ماهه عروسی کردیم.۲ ماه با من بوده. بقیش خونه ی باباش. ضمنا' اگه استرداد کنه من متثی تونم بجای یخجال فریز ساید بای سایدم که خریدم و تو لیست جهازیه هم اشاره ای به نوعه یخچال فریزر نشده میتونم جایکزینه دست دوم براش بدم؟؟؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر فاکتور به نام شما باشد استرداد بعنوان جهزیه زوجه منتفی میباشد

در قانون تعریف مشخصی برای جهیزیه ارائه نشده است اما در عرف جهیزیه وسایل، اثاثیه هاواموال منقولی است که توسط زوجه برای استفاده در زندگی مشترک خریداری میشود بنابراین موارد خریداری شده توسط زوج شامل جهیزیه نمی‌شود.

با سلام
تمام اموالی که شما خریداری نموده اید و فاکتور ان دارید متعلق به خودتان می باشد و غیر قابل استرداد میباشد

اموالی که متعلق به شما بوده یا فاکتورش بنام شما صادر شده باشد به عنوان جهیزیه قابل استرداد نمی باشد . پاسخ سئوال دوم شما نیز مثبت بوده و مانعی برای اقدام مذکور وجود ندارد .